Bacalao Performance Company
Bacalao Performance Company
Bacalao Performance Company
Bacalao Performance Company
Bacalao Performance Company
Bacalao Performance Company
Bacalao Performance Company
Bacalao Performance Company

Hold om meg

Støttet av Norsk Kulturråd, Grieg Foundation og Bergen Kommune

En teaterforestilling skrevet av Morten Lorentzen
Musikk av Morten Lorentzen og Jan Eggum

Spilles på Dr. Wiesener Pub, Nye Sandviksveien 17A, 5003 Bergen

Datoer:
26.01.2018 - kl. 19.30
27.01.2018 - kl. 18.00
28.01.2018 - kl. 18.00
29.01.2018 - kl. 19.30
31.01.2018 - kl. 19.30Hva er meningen med livet? Å komme på TV? Hvorfor ikke! Man må vel i alle fall gripe sjansen når den byr seg? Hvem har råd til å la være? Hvem er såpass tilfreds med sitt eget lille hverdagsliv at han kan tillate seg å takke nei til en plass i lyset? Alle vil jo bli sett, og på TV blir man om ikke sett, så i hvert fall sett på. Er ikke det så godt som? 


Hold om meg blir vi kjent med en gjeng vanlige, men noe slitne karakterer. De tilbringer det meste av tiden sin på den lokale puben, uten store begivenheter i hverdagen. Dette endrer seg imidlertid når et TV team dukker opp og vil lage reality TV fra deres pub. Livet blir snudd på hodet for disse stamkundene, og i et krampeaktig forsøk på å forbedre sine liv og muligheter, lar de seg forlede og forføre inn i illusjonen om berømmelse og betydningsfullhet...
Hold om meg er et musikalsk og i stor grad humoristisk stykke, med et seriøst budskap om menneskeverd, forventning til livet og fellesskap. Forestillingen handler om folk på en pub, og spilles i autentiske omgivelser på puben Dr. Wiesener i Bergen, med pubens egne stamkunder i rollene. Slik blir Hold om meg en utradisjonell, uformell og upretensiøs teaterforestilling, om og med vanlige folk. 

Med humor, musikk, bergensk skarphet og vidd, ekthet og sårbarhet, formidler Hold om meg en fortelling om mennesker. Mennesker som gjør så godt de kan med de livene de har fått utdelt. Mennesker som strever, men som finner styrke og samhold hos hverandre. Mennesker som trenger å bli sett.

Velkommen til Hold om meg


Presse:

RADIO:

AVIS: 
Bergensmagasinet: Teater på Pub